fredag 19 juli 2019

Hetsen kring bikinikroppen

Överallt läser man inlägg om jakten på den perfekta bikinikroppen.  Många frågar vad ANDRA anser vara en perfekt kropp?! WTF! Känner jag spontant!! Sen alla statusar och inlägg om "Har jag en bikinikropp"  eller "Jag har köpt en bikini trots att jag inte har kropp till det"
Vem fan avgör om du,jag har en bikinikropp? Det är väl upp till dig själv??!?! Köp dig en bikini så vips har du en bikinikropp! Svårare än så är det inte.
Själv känner jag att det svåra är att hitta en bikini,det är typ mitt "problem" men jag har hittat 2 stycken som jag bara älskar! Och jag skiter högaktingsfullt i om ni andra anser att jag har en bikinikropp för jag trivs i mina bikinis.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis