tisdag 11 juni 2019

Låg och Mellanstadiet lämnades idag


Skolavslutningar i kyrkan är något som jag kommer sakna. Kommer sakna den där känslan som infinner sig när man är i kyrkan. 
Idag var det även vår by/kyrka kyrkoherdes sista skolavslutning. Hon har varit hos oss i byn i 10 år. Och jag tycker det är synd att det är många barn som inte får glädjen av "vår" kyrkoherde. Samtidigt vet jag att den som efterträder henne kommer göra ett kanon jobb.
 Här står kyrkoherden med alla rosorna som 0-1 orna gav henne samtidigt som några lärare sjöng 10000 röda rosor. Och då kunde jag inte hålla tillbaks tårarna. Det var så känslosamt.
Efter kyrkan var det avslutnings fika i matsalen. Där klassen fick sina betyg och varma ord från idrottslärare,rektorn och deras klasslärare.

Sen var tanken att vi skulle dra med F,P,M till Bakken men då vädret inte var på vår sida så tog jag o F tjejerna till  C4 för lite shopping. 
Och idag slog jag äntligen till...ja med mycket protester från dottern så inhamdlade jag mig en hatt. Detta är något som jag och killarnas  pappas nya pratade om att man skulle haft på H's student i onsdags när solen strålade och värmer i huvudet. Vi blir ju ändå tantaluringar i år 🤣😂 så på HM inhandlade jag hatt och nya brillor,så svinigt nöjd över mitt inköp.0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis