måndag 3 juni 2019

En del suckar och tycker veckorna går för fort. Ska absolut inte säga något för jag har varit precis likadan,tills jag "förlikade" mig med att det hjälper inte att gnälla över det för veckorna går lika fort/sakta ändå.


Så varför inte göra det bästa av varje vecka?! Leva för dagen som om den vore den sista?!? Ja nu menar jag INTE att alla ska leva upp sina pengar eller ta lån för att göra det. Utan det gäller att lära sig vad som är värt att lägga energi på.
För ca ett år sedan gjorde jag det,sa till mig själv att jag ska hålla mig borta från drama och bajspratare. Detta har inneburit att en del "vänner" försvunnit från mitt/vårt liv vilket har känts så skönt. Sen har en del försvunnit pga att en del haft sån jävla mundiarré,vilket har till att jag/vi bett dessa mer eller mindre dra dit pepparenväxer! Visst det har smärtat i hjärtat men när man får höra det vi fick höra då har man inget val.
Men i onsdags kväll kunde jag inte vara tyst utan orden som bajspratarnas ord berättade jag för T o B som tydligen ska ha sagt detta.
Precis som den käftsmäll det blev för oss blev de för dom. 
Är så GLAD att jag berättade för dom.
Är rätt säker på att dom känner samma.
Nog om det.

Idag är det måndag och vi har semester.ska njuta av solen. Hade tänkt klippa gräset nu på morgonen men det jom ett sånt skyfall inatt ellee var detbtidigt imorse vet jag inte,vaknade till av att mannen stängde sovrumsfönstret. Och i eftermiddag ska vi fixa nya pass,de vi har är fortfarande giltiga men de måste vara giltiga 6 månader efter det att vi kommit hem från semestern och det är dom inte.
H tar studenten på onsdag vilket innebär att det är lite att fixa innan dess. Jag jobbar i Helsingborg imorgon och är nog inte hemma innan 18,00 beroende på vart vi ska.  Jag varit där 2 dagar,detta för att min hia ska bedömma mig vilket skumt eftersom hon inte jobbat med mig mer än dessa  två dagarna så hon ska ringa till kollegorna i Kristianstad för att de ska lämna omdöme om mitt jobb och om jag nått lärandemålen. Vilket jag verkligen hoppas jag gjort...Haha!

Nu ska jag återgå till mitt kaffe.
Önskar er en bra dag 🌞

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis