fredag 14 juni 2019

De värsta samtal en mamma/pappa

Kan få är de samtalen som för ens barn. I förmiddags fick jag ett samtal från grabbarnas pappa. Denna gången rörde det H som befinner sig på Rhodos med några kompisar på en studentresa. ( Jag hade ca 40 min fått en snap att han hade en hjälm på dig,var på jag svarar var rädda om er och ta det försiktigt)
M berättar att H har trillat med moppen han hyrt!! Paniken i kroppen som kom samtidigt som  jag fick försöka hålla M lugn....han har en förmåga att alltid stressa upp sig. Det visade sig att en kompis till H ringde och berättade att han slagit sig....tänderna hade nog oxå fått en smäll.
Jag pratar en stund senare med S som berättar att moppen H hade där hade framhjulet låst sig på något sätt så han hade trillat och glidit på sin vänstra sida. Detta kläd i badshorts och t-shirt!! Han frågar om jag vill prata med H. Jag får höra hans röst och då brister det för mig,han frågar varför jag är ledsen. Säger ju som det är att jag hade föreställt mig något värre. Han berättar att han skrapat upp sig och slagit i hakan och att tänderna nog "flisat"sig.
Han var på väg till sjukhuset när jag pratade med honom.


Besöket på sjukhuset resulterade i 3 stygn under hakan,stelkrampssprutan och röntgen. Plus en massa skrapsår . 
Detta kunde gått så mycket värre än det gjorde.
Men paniken och stressen i mamma hjärtat över att han är i ett annat land gjorde att mitt blodtryck steg!

Oavsett hur gamla ens barn blir så är dessa samtalen otroligt vidriga att få.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis