söndag 5 maj 2019

Rånad och ledig helg med goda vänner

I fredags när jag körde hem från jobbet så blev  jag rånad!! Inte rånad i den bemärkelsen  utan jag stannade på St1 och tankade och det är fan i mig ett rån ➡️
Jag kan säga att det är fan tur att jag inte jobbar i Malmö då det gick en tank på tre turer,så ni som är snabba i huvudet kan räkna ut att det kostade typ ca 4000 kr mer än jag jag tjänade på en vecka.
Så att det typ går en tank på en vecka Nu när ju "LYX".

Igår hade jag och dottern och en kompis till henne en tjejdag,med shopping på C4. Vi skulle hitta kläder till skolavslutningen och H's student och det var ju så där lätt!! *SUCKAR* efter en bra stund så satte jag mig ner och vägrade gå en meter till 😂🤣 men efter ca 5000 steg senare och ett besök på Bik Bok så hittade hon eller jag en klänning......hon suckade ju delux när jag sa att hon skulle testa den,men det blev den. Nu är det bara skor kvar....
Jag hittade en snygg klänning som jag tänkte köra till studenten. Men när jag kom hem och testade den så konstaterade jag snabbt som fan att den lämnas tbx    ⤵️       
Mannen tillbringade lördagen på fotbollsmatch Mjällby-Örgryte tillsammans med 2 kollegor.
På kvällen/Sen eftermiddagen åkte jag till S där vi inväntade männen. Vi hade förfest firade av J som fyller år idag. Vi käkade korv med bröd. Käkade en helt ljuvlig prinsesstårta med blåbär OMG vad gott det var!! Vi spelade några vänder Skippo. Som vanligt hade vi en super mysig kväll i goda vänners lag.
Men det bästa är att det fortsätter ikväll då vi ska fira J på Taco Bar i Kristianstad. Givetvis vankas det present 🙊🙈😂🤣

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis