lördag 25 maj 2019

Bling bling

Hur coola är inte dessa skorna?
Vi var på skopunkten igår och letade efter skor till dottern och till mannen.Givetvis kan inte jag låta bli att kolla på skor....och jag är ju ett "rea/utförsäljning"  fan. Jag hittade dessa vita med bling bling för 99 kr!
Apropå rea/utförsäljning jag började förmiddagen med att hänga med bästa S. Efter några snappar så bestämdes det att vi jag skulle hänga med till Karlshamn. Så jag körde till henne sen åkte vi vidare.
Lindex hade 25% på hela köpte,så det var givet att gå dit.
Vi kollade runt lite och hittade rean!! Där fick vi loss! Och det bästa var att de 25% gällde på rean oxå och det hade vi inte fattat ju. För min del blev det 2 linnen,en kofta,en topp till dottern sen köpte jag o S vars en asa cool leopardmönstrad klänning. Sjukt coola! Bild på den kommer kanske sen här annars garanterat på IG.

Nu ska jag återgå till mitt kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis