onsdag 24 april 2019

Då var det dax

 Idag kom min första kallelse till mammografi. Tänk att det äntligen är dax för att få tuttarna kontrollerade! Cellprov har jag gått på alla mina tider tror jag var 20 år första gången. Tycker det är konstigt att det tagit typ 20 år till för att få denna kontrollen.
Borde göras tidigare än till året vi blir 40 år.
För mig är det givet att gå på dessa undersökningarna. Tiden jag fick i brevet fick jag ändra eftersom jag är på jobbet och inte vet om jag är på vägarna eller på kontoret.
Så på måndag ska tuttarna bli platta 😂🤣 

Idag har denna lediga dagen gått till att dejta snabeldraken och dammvippan,jisses vad hemmet var "eftersatt" pga vi är bortifrån hemmet hela veckan och på helgen så prioriterar vi inte städningen. Så det blev mitt nöje idag och nu har jag landat i soffan och bara är.
Ska strax sätta på pasta vatten till middagen.0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis