måndag 18 mars 2019

Ny vecka!

Och jag har inte bloggat på vad blir det nästan 2 veckor. 
Har varit ute på VfU och jag har känt mig "trött" men inget på samma sätt som jag var när jag jobbade på gränsen det har ju ned tiserna som jag jobbade. Hade ju 3 h resa tur/retur till jobbet. Nu har jag 20 min och behöver inte gå upp innan 6,30 och det är lyx!! Visst nu är det skolan som gäller  5 veckor och då när det tidiga mornar men jag kan vila på bussen.


I lördags bjöd vi hem J o S och bjöd på varmsmörgåstårta-så sjukt gott och länge sedan vi åt det.
Fick en ljuvlig bukett tulpaner,skäms för att säga det men det är årets första bukett. Har ingen aning varför jag inte köpt innan,har inte blivit klar till det innan.....eller?!?!
Igår hade vi pyjamasparty hör hemma,hade en redig soft dag vi kollade nya säsongen av Den som dräper bla.  Sjukt bra serie,nu vill vi bara att fler avsnitt ska släppas.


Nu ska jag ta lite mer kaffe och sedan dax att göra mig redo för skolan.

Ha en bra dag 🌞

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis