torsdag 7 februari 2019

Torsdag

Och det är tögrader utanför fönstret och det regnar.....så typiskt när dottern ska till Vångabacken imorgon med skolan och åka skidor. Men enligt deras webbkamera ska där fortfarande vara snö i backen.
Jag beställde skidbyxor till henne i måndags morgon strax innan kl 7 på morgonen,tänkte att de borde komma senast idag. Så jag ringde dit idag och då hade de inte packat ordern än utan det skulle göras idag!! Känner spontant inte ska det ta 4 dagar att packa ihop ordrar  som kommer?! Speciellt inte när tex Sportamore leverear på en dag! Det är service och att man månar om kunderna!
Så idag fick jag jaga skidbyxor till C och åkte till Olofstöm och Lindex,där jag hittafevde jag sett på nätet och de var dessutom på rea!! Ca 150 kr billigare,och dessutom var det sista paret som de hade!! Fyndade även en "tub" halsduk och skidvantar som matchade varandra. Nu hoppas jag att det "duger" till den blivaSÅ nde tonåringen 🤣😊 hon är sådär lagom charmig emellan åt....Haha!
 Jag har även på börjat en Anders Bagges bok,Mitt liv och mina hundar. Uppläsare är Fredde Granberg,som är kanon som uppläsare. Boken är väldigt bra och det känns som vi verkligen får lära känna vår Idol Bagge.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis