måndag 4 februari 2019


Till skillnad från sist så är jag sjuk,hosta,förkyld,ont i huvudet som vägrar ge sig trots värktabletter. Inte förvånad att vi blivit smittade då C var hemma hela förra veckan med samma symtom.
Fick köra hem från jobbet igår,fuck frågan varför jag åkte dit överhuvudtaget och jag sa: Så folk inte bara tror jag är hemma där att jag haft semester fredagen och lördagen men ångrade att jag inte tog söndagen oxå. Idiotisk jag vet MEN det finns såna där människor på alla arbetsplatser.
Så min semester som jag lagt i ons och tors natt den spar jag ju och ska be chefen lägga in den till nästa helg,så inget ont som inte för något positivt med sig 😁
Jag måste ju ta ut min semester eftersom jag inte får det i pengar.

I fredags var vi hos våra härliga vänner och käkade tacos. Vi kollade Talang och bara hade det mysigt ihop som alltid i deras sällskap 💟 lycka att få ha så härliga och ärliga vänner i ens liv.0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis