onsdag 9 januari 2019

Vardagen är åter här

Ja med det menar jag för vår familj. C börjar skolan idag och jag ska återgå till jobbet efter några veckor hemma pga yrselen. Mannen började ju jobba förra veckan. Så jag ska erkänna att jag jag var ĺiiite ring rostig när klockan ringde 😂 men nu har jag fått i mig en shake och kaffe. Ska se över vad jag ska ha med till jobbet och äta,blir mest troligt ägg och räkor och någon shake. Gjorde klart för min favvo kollega att nu ÄR det slut på "gottet" på jobbet! Haha! Hon sa att: DU pepsimaxen är inte det som vi lagt på oss av utan det är det andra....haha! Japps så är det garanterat. När jag började på jobbet så drack jag inte läsk eller åt strunt.....sen har det "gått utför" nåja så länge jag mår bra så spelar det ingen roll. Och nej jag mår inte "dåligt" nu men jag investerar i mig själv...haha!

Nä nu ska jag ta lite mer kaffe och se hur det går för C.
Ha en bra dag ❤

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis