söndag 13 januari 2019

Söndagsmorgon och sista morgonpasset

Och precis som igår har jag laddat upp med provant inför första timmen av passet.
Dock fick jag bara med en liter bubbelvatten så jag får nöja mig med kranvatten när den flaskan är slut.
Hoppas innerligt att vi slipper regnet,spelar ingen roll att vi har kläder efter väder man blir sjukt kall och frusen långt in i benmärgen.

Måndag och tisdag är jag ledig och har inte mina papper till utbildningen kommit får jag ringa och efterlysa igen. För det är snart som jag ska sadla om,hoppas innerligt att det är något för mig....känner mig lite "rädd" 🤣😂🤣 skämt åsido men jag ska åter till skolbänken det känns pirrigt men samtidigt är jag sjukt taggad!!

Ha en skön söndagsmorgon ❣

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis