söndag 20 januari 2019

Morgon stund har guldimun

Jag är den som är uppe först i detta huset och det gör att jag har lugn och ro när jag dricker mitt kaffe och äter frukost. Och jag tycker det är rätt skönt med min lilla stund såhär på morgonen.
Sedan starten på 2019 så har jag eller vi inte ätit bröd,ris,pasta,potatis. Så min frukost brukar bestå av naturell yoghurt/turkisk yoghurt med bär/frukt, finncrisp med brieost eller någon shake.Från det ena till det andra så blev jag bannad på Facebook. Skulle lägga upp en bild i en grupp. Men det fick jag inte 😂🤣😜
Utan jag får inte göra något på FB fram till den 22 jan.
Helt är ärligt så blir jag väldigt förvånad över det......Då det dyker upp betydligt värre bilder och videos än bilden jag skulle lägga upp. Och trots att dessa inläggen anmäls av tex mig pga olämpligt innehåll men det strider INTE mot FB regler!! Så det är HELT okej att videos på tex avrättningar sprids???!!! Hur fan fungerar ni???!?! Eller alla feak konto med lätt klädda tjejer som vill bli vänner och där man ska klicka vidare för att få se deras privata videos och bilder men det strider INTE heller mot era "regler"! Regler som jag anser att FACEBOOK inte har.
Kanske blir det att avregga kontot hos  bajssidan?! 🤔

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis