måndag 7 januari 2019

Måndag

Vaknade strax innan 9,gick ner satte på kaffet och gav alla djuren mat. Sen dax för  frulle som bestod av kaffe,kvarg,apelsin. Startade en maskin tvätt och diskmaskinen. Sen kopplade jag Harry och vi begav oss av på vår runda. Inflammationen i benhinnorna hade inte riktigt lagt sig kände jag men det stoppade inte mig idag. 
Att jag fick en Fitbit av mannen är jag så glad för!! Hålla koll på "allt" är så nice,det går inte att "fuska".  Glömde ta på den igår efter duschen så den har inte reggat nattens sömn,men jag är ganska säker på att jag sovit bra och gott.


Jag och barnen var på C4 i lördags. Vi svängde inom Lekextra (tror jag det heter) i Bromölla och köpte 2 spel. Med Andra Ord spelade vi i fredags ihop med våra härliga vänner J o S. Och Rotten Appels har vi inte spelat än men hoppas att det blir av snart!!  
H passade på att köpa ett som han och hans vänner kan köra när de är träffas och umgås. Det är från åldern 18 år och kan garanterat bjuda på massa skratt!!

Sen fortsatte vi till C4,jag skulle spänna in klockan som jag fick i julklapp. Barnen kikade lite och shoppade loss lite. Visst dotter är INTE nådig att gå på shopping turer med......nåja snart så åker hon iväg själv med sina kompisar och shoppar.
Jag hittade lite till mig oxå.
En blus och två klänningar,kanske kan jag ha någon av dom på studenten om jag inte hittar något annat. Köpte ett par snygga byxor till mannen 👌


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis