måndag 28 januari 2019

Lalandia

I torsdags åkte vi till Laladia,vi kom fram strax efter halv 4. Vi var inom och handlade lite på Aldi. Det bestämdes att vi skulle käka cabronna till middag....Måste jag säga att våra magar var i stor chock?!??! Inte fått i sig den typen av mat på 24 dagar,vi visste att vi skulle på minisemester när vi gick in i denna kosten och vi så att vi måste få unna oss och det kan man göra i om du tänker efter.
Det blev bara stugmys på torsdagen,med 10000 som är tärningsspel,samt skipbo.
Fredagen var jag uppe först och fixade frukost till alla,sen gick vi mot badlandet och badade,badade och badade lite till. Åter i stuga  började C må dåligt och kräktes!! WTF inte magsjuka väl tänkte alla?!?!? Men efter att ha vilat och fått hoppas över middagen på Bone's dit vi andra gick medans C tog det lugnt i soffan med Talang, Hon ville ha en pizza och äta när vi kom hem så det köpte vi med oss till henne.


Lördagen sov vi lite längre...haha! Typ efter 8 och det är länge för mig 😂
Jag och tjejerna gick mot badet medans mannen väntade på ve  i det andra sällskapet som skulle med över en snabbis till Bordershop.....det var en "del prat" om vem det skulle vara så jag kände att VI spiller ingen tid på att gå bada utan vi gick.
Tjejerna fick upp mig i Tornadon!! OMG vilken nära döden upplevelse det var.....jag fick ingen luft när jag kom ner 😂😂🤣🤣 och jag drarrade som ett asplöv.
Synd man inte hade gopron säger jag bara...


Hittade några son åker den på Youtube men det syns inte HUR fort DET verkligen går!!


 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis