torsdag 17 januari 2019

Igår gjordes det

Släppte "bomben" till en av mina chefer igår som utbrast: NEJ!! Men jag är så klart glad för din skulle men inte för oss. Vi pratade lite om min nya utmaning och han sa: Jag ser att du "tvekar" vad tänker du på?! Så som det är: Vet vad Jag har här,vet inte vad jag "får". Sen har jag ju fundering på KLARAR jag av detta?!? Han säger: A,jag kan garantera att DU har vad som krävs! Du är rätt kvinna på rätt plats. Och det värmer i hjärtat.
Sen pratade vi lite om jobbet i sig och det är ju inte annat än att tankarna går igång igen! Haha!
Men som vi sagt här hemma känns det på tok för "mycket/jobbigt" då får jag hoppa av och söka mig vidare. Jag är trots allt en som  ALDRIG ger upp i första taget!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis