fredag 4 januari 2019

Detta med julklappar

Till de äldsta grabbarna är inte lätt. Men vi har en vän som "tipsade" om denna produkten. Och alla ni som känner mig vet att det inte finns så mycket som "hindrar" mig om jag kan få mina barn att känna sig lite obekväma.......😂🤣 om ett år när jag rimmade på kondomer till dom. Då hade H precis fyllt 15 år och fick sitt rim först behöver jag säga att hans brosor bröt ihop när rimmet lästes upp?!? Sen var det inte lika kul med att höra deras rim. Men alla 4 grabbarna var sjukt nöjda över just denna julklappen. Och som förälder har jag ett ansvar för att de skyddar sig och tjejen de umgås med.
Iallafall åter till årets julklapp och det är ett från https://dickjohnson.se/products/pungvax och är ett pungvax. Vi hoppas att grabbarnas pengar ska bli lite mer lyckliga över att just vara en instängd pung 😂 känner då en skepsis inför att de ska recensera till mamma! Men jag ska ju givetvis fråga om vad de tycker om den."Klibbar pungen fast vid insidan av knäna? Får du alltid sitta ensam på grund av en stinkande pung? Eller kanske det är därför att du hela tiden gräver dig i skrevet..? Vem vet.. Men vi vet att problemet kan fixas! Njut av livet och läs vidare"


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis