måndag 3 december 2018

Måndag

Och det är en ny vecka och det vankas 2 lediga dagar. Idag ska jag träffa en av mina tanter som jag "hade" när jag jobbade i hemtjänsten. En av de raraste tanterna som jag och E hade,så vi får ta och skicka lite snappar till henne som befinner sig i Egypten.
Jag ska även fixa mina fransar idag!!  Har varit "utan" ett tag nu och i helgen har jag och passen förra veckan så här jag fått använda mascara som jag inte gjort på ett år och jag kom knappt ihåg HUR man använde den 🤣😂
Vi ska även fixa en julgran 🌲 och plocka fram lite julpynt.
Det vankas 3 dagpass och jag hoppas att jag är så "pigg" på kvällarna som jag var i helgen för jag var förvånads värt pigg trots att jag gick upp kl 04,00.

Nu ska jag ta och sparka igång denna dagen på riktigt.
Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis