söndag 30 december 2018

    
Går mot sitt slut och många gör en tillbakablick på hur deras år har varit. Men vafan det ligger inte riktigt för mig....många är inte direkt HELT ärliga i sina tillbakablickar för HUR många berättar om hur jävla jobbigt de har haft det?!?!  Inga liv ,äktenskap,förhållande och familjer är så perfekta som det uppmålas i sociala medier.
Det finns INGA som är så lyckliga "no matter what" 

Jag är tacksam för att jag "orkat" igenom 2018 och all jäkla tvätt jag tvättat 😂
Tacksam för min familj ❤ med eller utan fel och brister som vi garanterat har ❤
Tacksam för att vi stannade och fotade våra nyfunna vänner i våras. Med er har vi haft många härliga stunder och många härliga skratt. Ni har verkligen förgyllt vår tillvaro 2018.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis