tisdag 4 december 2018

Förlossningsberättelse

Idag för 18 år sen 💙 kom du till världen.
Vaknade till strax efter kl 01,00 vaknade jag till av att "gungade" till i magen och jag hoppade upp ur sängen och det var vattnet som gick. Ringde din pappa som jobbade natt och han var hemma på mindre än 10 min.....helt hysterisk och ville packa ut mig i bilen så vi kunde åka till förlossningen,eftersom farmor redan var på plats. Men jag sa att det är lugnt och jag hinner bädda spjälsängen klart och att de säkert skulle skicka hem oss ändå så vi kunde ta det lugnt.
Vi åkte strax efter 03,45 och då hade jag ont! Väl framme i Halmstad öppnar de dörren och säger hej och välkommen jag heter X, jag säger: DU får heta vad Dan du vill nu går det fort!!
In på rummet och av med kläderna och efter knappt 20 min tittade du ut!
Barnmorskan informerade om att du var en stjärnkikare....Du tittar uppåt.
Du vägde 3560 gram och var 52 cm lång och hade guldfärgad hår och riktiga pianofingrar.💙 
Grattis på födelsedagen älskade son 💙

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis