fredag 2 november 2018

Ortopeden

Idag är det dax för besök hos ortopeden i Hässleholm. Får se vad de har att säga.
Ska vara där 11,20 så jag ska köra vid halv 11 tänkte jag. Måste eller tänkte hänga upp tvätten först om den hinner bli klar tills jag ska köra.
Har börjat på en ny ljudbok från Storytel,har inte kommit så långt på den än men känner att jag kommer bli as förbannad ett par gånger under dessa 6 timmar.

Helgen står för dörren och det blir en lugn helg. Ska iväg imorgon till ett par kompisar men vi känner oss inte alls pepp på det....kanske kan det bli trevligt trots allt men jag känner mig ganska tveksam till det...dumt att måla fan på väggen kanske. Inte bara vi som är opepp på det. Men vad är en bal på slottet?

Nä dax att sparka igång mig.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis