fredag 16 november 2018

Maskrosungen

Just idag är jag stark men det har jag inte alltid varit. Få vet om det men jag är ett maskrosbarn,har inte riktigt sett mig som ett men det är jag.....inte alla gånger under mitt liv har jag varit stark. Eller jo det har jag alltid varit för annars hade jag inte varit den jag är idag! Jag är stark och har skin på näsan.
Kan ånga på som en bulldozer utan att egentligen ha någon klar bild av vad det slutar med eller slut resultatet.

Skulle verkligen vilja skriva ner det men det är en lång historia och jag vet inte riktigt hur och var jag ska börja...men en dag kommer min berättelse. Kanske på bloggen eller kanske i en bok. Det hade varit häftigt att ge ut en bok!

Jag är en maskorosunge på 1,73 cm!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis