onsdag 7 november 2018

Ledighet i 6 dagar!!

Igår stämplade jag ut från jobbet för hela 6 dagars ledighet. Har tagit semester i helgen.
Så idag ska jag och vännen F iväg för att påbörja inhandlingen av julklappar,kan vara skönt att få det färdigt "tidigt". Misstänker att det kan slinka ner något julpynt inför advent,är lite sugen på nya gardiner till vardagsrummet men samtidigt vill jag vänta eftersom vi i det snarast kommer riva väggar och tapeter. Vi har en tanke på att börja riva väggen inom de närmaste dagarna. Ska till tippen med lite skit som jag lagt i säckar i O gamla rum. Så för er som varit här vet vilken vägg det blir som åker. Tyvärr älskade O men ditt rum kommer försvinna men det finns gott om plats för dig och min svärdotter att sova över när ni kommer hit 💛🧡

På fredag kommer J och hans bästa S hit! Mannen och J har tydligen bokat det utan oss flickor. Jag frågade om de pratat om mat eller bara lite gott tilltugg,men givetvis var det inte diskuterat men jag sa att de får de ju bestämma. Oavsett vad det blir blir det myspys!

Nu ska jag ta ett varv med snabeldraken innan vi ska iväg!
Önskar er en bra dag ❣

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis