torsdag 6 september 2018

Vart fjärde år händer något

På sociala medier och det är nästan ett tredjevärldskrig...det är rena rama vilda västern och vänner,bekanta och folk i allmänhet är rent rabiata och tänker plocka bort den,den och den som väljer rösta,si eller så.....för röstar du så är du ingen jag vill ha på min vänlista på Facebook! WTF! Dax att växa upp och inse att vi alla har olika åsikter inom politiken som i allt annat MEN inte fan plockar man bort någon från en för att man helldre gör pulvermos än potatismos på potatis.

Jag har ingen som helst aning om HUR jag ska rösta och kommer inte vara helt säker på att ta rätt beslut på söndag heller. Hur vet man vad som är rätt?? Det vet vi inte.....alla ljuger lika bra. Men en sak vet jag och det är det att jag tänker inte plocka bort nåhon för att den inte röstar "rätt".

Ni ställer till med ramaskri i socialamedier

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis