fredag 14 september 2018

SUCKAR.....saknar porr

                                    Bildresultat för viasat
Vid nio imorse öppnad kundtjänst till ovanstående företag och det är även där vi har varit kunder sedan ja vad blir det 15 år?!  Ja sedan vi köpte huset.
Då och då händer det att de ringer och har erbjudande om ngt bra (som inte är bra trots allt,men som man är dum nog att ta trots allt)
Förra året var det dax för ett sånt erbjudande för "Ni har varit trogna kunder så länge,bla bla bla, 6 mån gratis och sen resterande 6 månader reducerat pris,det låter inte fel va" nä och det gjorde det inte DÅ men idag när jag som kund ringer för att säga upp det jag fick för ett år sedan så VILL jag inte bli påprackad ett LIKNANDE förslag,jag vill inte heller förklara VARFÖR jag vill minska mitt utbud,kanske skulle jag sagt: Det är så här ni har slutat sända porrfilmer efter 24,00 på film kanalerna!! Då hade ni haft något att prata om till frukosten/lunchen.

Nä ni som sitter vid olika kundtjänster bara lyssna på era kunders önskan/synpunkter utan att pracka på, för trots allt ett nej är ett nej även här.!

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis