tisdag 25 september 2018

Skolan ringer

Och berättar att C är dålig. Mentorn berättar att C blev "blind" på mattelektionen. Hon fick lägga sig och vila men efter en stund ville hon fortsätta med lektionen. Ett tu tre så försvann siffrorna på pappret och hon blev yr och blev illamående. Det var då de ringde mig. Satte mig i bilen och hämtade hem en yr och dåligt sende dotter,ringer VC och fick tid kl 11.00 (klockan var då 9,10) C mår illa och kräks omvart annat här hemma och jag kände nästan att ska jag ringa 112?!?! Men C säger att jag mår bättre nu mamma så avboka tiden....Kommer inte på frågan unga dam!
In i bilen och det kräks omvart annat!! (Denna mamman är sämst på att vara stöttande och en bra mamma när kräk är inblandat men ALLA min barn har alltid fixat det mesta med kräk "själva".....Jag har funnits på avstånd och kommit med varma och peppande ord som: Mamma är här)På VC tar de lite prover och EKG men allt ser perfekt ut. Fanns inget som gjorde att hon ville skicka C vidare till barnmottagningen för vidare kontroll. Och sen frågar dr vad åt C till frukost och blev inte imponerad över ett ägg....förstår jag fullt MEN C har alltid med sig frukost nr 2 till skolan och äter vid halv 10 på rasten.

Så mest troligt hade denna incidet att göra med för lite mat och dryck på en hårt tränande och växande tjej! Så nu är det extra koll på mat intag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis