tisdag 18 september 2018

Service/charmkurs

Det är något som BORDE ingå i utbildningen till farmaceut. Eller om sanningen ska fram så borde alla som har ett service jobb få en uppdatering en gång per år......för det är lätt att "tröttna" på människor-I know!
Igår var J och skulle hämta ut sina mediciner till blodtrycket,han har 2 sorter på recept. Lik förbannat blir han på praxad dessa förbannade lika medel. Han har privat det och blir "kass" av det så det är inte samma trots att kärringarna på apoteket påstår det för då hade han inte blivit kass! Lyssna på vad han säger.....Eller ni har  knäck i lurarna och korvstoppning i arslet???
Så jag åkte till Olofström idag för att byta mediciner MEN de tar inte tillbaks utlämnad medicin trots att den är obruten!! WTF hur svårt kan det vara?!?!  Jag förklarade situationen men nä...
Påpekade att det är osmakligt att de ska pråpsa och praxa på dessa jävla likamedel.  Kärringen i kassan stammade fram något som jag  inte lyssnade på UTAN gjorde klart att jag skulle gå över till Apoteket Hjärtat där de är hjälpsamma och framför allt smycket TREVLIGARE!!  Då säger hon: Ja jag kan behålla medicinerna! Ursäkta?! Men jag lämnar in dom hos granne apoteket! Sen gick jag där ifrån. På hjärtat så beställde de hem rätt medicin till imorgon!! Så det är skillnad på service och service,apotek och apotek!!

Hit går vi inte igen 🖕🖕

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis