söndag 16 september 2018

Kräftskiva och härliga vänner

Godmorgon på er! Hoppas verkligen att ni sovit gott. Det har jag/vi. Sitter här med mitt kaffe,det är jag,H,C som är vakna. Så det blir strax lite frukost sen ska grabbarna fortsätta med att klippa ner häcken,vi har valt klippa ner den 1-1,5 meter så det blir en viss skillnad 👌👍
Igår var det dax för en försenad kräftskiva med våra härliga vänner och sen dök det upp kompisar till H vilket var riktigt trevligt.

 Det fanns kräftor,räkor,västerbottenpaj,aioli,sallad,vitlöksbröd,baguette och lite olika dryck.
Det var en väldig koncentration och tystnad under måltiden 🤣😂🦂🦂 sällan får man jobba så hårt för sin mat.
 Det är fantastiskt att man kan klicka så bra med människor som vi gör i gårdagens sällskap.

 Det bjöds på skratt,sång och lite flossande.

 J bjöd på iceshots........men nja det var ingen jätte hit tycker jag....så jag fick bjuda på Dracula-den är mumsig!!

Idag är det vilodag,pratades om besök i kyrkan igår om det vad gick igenom 🤣😂 och för er som vet vad detvgick ut på så blev det BINGO strax efter 8 i morse 👍👌👍👌🤪🤪 ställer mig dock tveksam till att vi kommer till kyrkan......Haha!

Nu ska jag återgå till mitt kaffe och lite annat smått och gott.

Ha en skön söndag

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis