måndag 24 september 2018

Alla tjejer/kvinnor har det xantal år

Kan du gissa vad jag syftar på?! Just det mens minst 45 år har vi det (Räcker det ens) nåja har väl typ 20 år kvar och ex antal menstuationer 😏 och jag har när den väl inte kommer mer har jag nog lagt en "förmögenhet" på tamponger och bindor. Men det går att minska drastiskt om du köper dig en menskopp. Ja jag vet vad du tänker nu...nä fy fasen,urk och jag förstår dig helt och hållet då det var så jag tänkte när jag fick min menskopp på ett event. Skräcken när jag såg den fick det att gå en kallkår genom kroppen. Så STOR,ska den rakt upp där?!? 🤣😂 men själva koppen är i storleksklass med en tampong.

Jag har sett hur den legat där och hon skrattat åt mig....haha! Detta trots att jag hört MÅNGA lovorda denna silikonkopp. När jag sen fick höra att min äldsta och närmaste vän använder en menskopp och att hon säger att det är det bästa som finns då kände jag att varför inte testa?!
Ska erkänna att det kändes skumt.....till en början men jag måste nog erkänna att jag nog oxå är "såld" på denna silikonkopp. Tjoffar in den och jag behöver inte tänka på den på 10-12 timmar,detta beror så klart på hur mycket du blöder. Du kan sova gott med den ingen risk för att den läcker eller att det rinner "brevid".


Kan varmt rekommendera dig att prova en menskopp.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis