torsdag 30 augusti 2018

**** SPONSTRAT INLÄGG ****Sista minuten-resa – för dig som är lite extra spontan

Sommar, sommar och sommar, det har varit så himla varmt! Jag är glad att hösten är på ingång, nu räcker det med värme. Men det räcker aldrig med semester och jag vill verkligen förlänga den haha. Det är aldrig fel med lite resande och det är alltid lika kul att upptäcka nya länder och städer. Speciellt om jag kunde ta med mig hela familjen så alla får uppleva några fina platser. Det finns så många saker man behöver tänka på innan man reser men det finns ett sätt att göra det roligare också – sista minuten med Ving!

Sista minuten-resor gör det möjligt för människor att spontant resa till en plats. Man kanske vill åka till London men bryr sig inte så mycket om datumet eller längden, då funkar denna typ av resa. En helg här och där i europeiska storstäder känns så lyxigt men det behöver inte nödvändigtvis vara det. Sista minuten-resor ser till så att du kan få ett bra pris, vilket gör att du har lite extra fickpengar att spendera när du väl är på plats. Jag har några ställen som jag skulle vilja åka till över en helg och klämma in så mycket kultur som det bara går! Här ska ni få se:

Amsterdam - I denna stad kommer man hitta allt man kan önska sig av en europeisk stad. Vill man shoppa? Kanske vandra runt gatorna, besöka massa annorlunda barer och restauranger? Det är inte lätt att hitta en mysigare stad än denna.

Paris - Mat, dryck och cheesy romans. Finns det något mer man kan säga om denna stad? Historien och konsten är en stor del av denna stad och man kan få in så mycket på en helg att denna är perfekt för en snabb, spontan resa för lite extra kultur. Plus, picknick vid Champ de Mars är vackert.

Rom - Italien är en klassiker för många svenska och det är självklart när man tänker på vad som man hittar där. Strålande sol, varma vindar och massa gelato! Här kan man upptäcka architekturen och ta in all historia som präglar staden.

Hela idéen bakom sista minuten-resor är att spontanitet och äventyrlighet tar över. Det kan verkligen bli ett minne för livet för många och vem vet, du kanske hittar din nya favoritstad?

Hur ser du på spontana resor och sista minuten-resor? Gillar du att planera i förväg eller föredrar du att ta det som det kommer?0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis