måndag 18 juni 2018

Snart är det semester

Ny vecka och en vecka närmare vår semester! Inget är spikat än men lite planer för den har vi.
I helgen har jag jobbat,klockan ringde 04,10 och jag har sovit för lite.
Fredagen var en kollega till Jonas och hans sambo här. Vi grillade och hade det super trevligt! Så lättsamma människor och det är så härligt att umgås med sådana människor. Hoppas att det blir fler gånger! I lördags hade Jonas lite kompisar här,tittade på fotbollen. Jag la mig strax efter 17 och somnade som en stock  men vaknade av att dansken vrålade och sen somnade jag inte om! Haha! Fick visserligen några fler timmar än natten innan.
Somnade på soffan igår och givetvis var dottern där med mobilen 🤣🤣😂😂

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis