torsdag 7 juni 2018

Ledig torsdag

Frulle och kaffe är intaget. Första maskinen tvätt är igång,funderar på att det alltid finns tvätt i den där tvättkorgen.....fattar det inte 🤨
Idag ska jag äntligen få fixat mina fransar igen!! Första "månaden" sedan oktober som jag inte har fixat fransarna i "tid" detta då det stället jag brukar gå till ställt in tider och det tröttnar jag lite på. Sen har jag kollat på andra salonger men många som har fullt upp med med studenter och baler. Men igår fick jag svar från ett ställe som hade tid 12.40 idag. Så fransar och brynen kommer bli fina 👌👍

Samtal till tui blir det oxå. Vi har pratat fram och tillbaka om vi ska ändra resmål i augusti och vi har kommit fram till att det gör vi.  Ska se vad de kan rekommendera oss i stället vi har 2 tankar om resmål ...som det blir att prata om. Kanske blir det inget av det utan att den på tui har annat alternativ till oss.

Vi ska även till skopunkten idag och fixa skor till C inför skolavslutningen nästa vecka. Hon har passat på att bestämma att det blir sushi 🍣 till middag för henne men för oss andra blir det kinamat 🥢

Vad händer hos er idag?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis