torsdag 12 april 2018

Torsdag och sist lediga dan

Har varit med en kompis på ekohallen,kände det var dax att plantera lite blommor i krukorna. Tyvärr kommer de inte sådär jätte mycket utbud än. Men jag hittade lite penséer,murgröna och nån primula så det räcker just nu iallafall.


Vi körde inom Bromölla och Systembolaget,kände jag ville ha en flaska Kungfugirl till det grillade ikväll....ta det lugnt nu jag ska inte ha "hela" flaskan ikväll....haha! Men vem bryr sig om det egentligen?! En och annan kanske....
Men eftersom jag jobbar kväll hela helgen så kände jag att varför inte unna mig ett glasvin ikväll?? Passade på köpa en flaska prosecco oxå,mest om det skulle börja dra i tunntarmen.



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis