fredag 20 april 2018

♧ Suckar tungt ♧

Och konstaterar att det inte är lätt att vara mamma och pappa till en blivande 12åring. Gudarna ska veta att det inte är en dans på rosor NEJ jag skulle vilja säga att det är en dans på tistlar sisådär 22 timmar om dygnet! Ni som inte har barn eller inte haft eller har en dotter i samma ålder tänker säkert att: Så farligt kan det väl inte vara medans ni som sitter i samma sits eller suttit i samma sits VET exakt vad jag menar.
Men vad jag älskar den lilla surpuppan trots hennes humör 💗💗 Och jag är väl medveten om att det händer en hel del i hennes lilla kropp just nu och detta gör att hon har "mycket" med sig själv och sina känslor.

Mina söner har ALDRIG varit i närheten av detta. Att det verkligen kan vara sån skillnad! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis