tisdag 13 mars 2018

Vaknar med

En jävla huvudvärk,2 treo och lite kaffe senare och det har inte gett med sig. Får hoppas på att en dusch hjälper annars får det bli några fler tabletter och bita ihop.

Bildresultat för huvudvärk
Bild lånad av Neurologdoktorn
Har en kväll att gå igenom sen har jag ledigt fram till fredag klockan 22,00. Ska bli spännade och se vad den har att erbjuda. Gårdagen bjöd på en del spännade saker och en del att bita i. Men det var kul och jag fick använda/leta upp mina innersta kunskaper sedan utbildningen.
Men jag ska inte sticka under stolen med att det var as gott att krypa ner i sängen in till dig.

Nu ska jag ta lite mer kaffe och kolla så C är klar inför skolan.

Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis