torsdag 22 mars 2018

Krypa till korset

Det fick jag göra igår 🙄😏
När jag kommer till jobbet igår upptäcker jag att jag inte har mitt datorkort...😳🤯 FAN!!! Och jag är tårtansvarig och på en sån tabbe att glömma datorkortet gör så jag har svårt att utföra mitt arbete och utan kortet kan jag inte utföra mitt arbete till 100 %. Så jag som tårtansvarig är nu skyldig TÅRTA 🎂🍰 kan meddela att kollegorna tyckte detta var så kul.
Bad kollegor att kolla på lernacken om det låg där ..... men nä.
Så när jag blev placerad på Lernacken igår efter uppstarten på Hyllie så fick jag vackert krypa till korset hos chefen......gick och frågade om han fått in något som tillhörde mig.  Ett kort svara han,japps....haha! Han sa var det låg sen sa han att eftersom det  det var jag så så han inte mer 😂🤔 undrar vad han menade med det...haha!

Nåja kollegorna ska få tårta av självaste tårtansvarig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis