torsdag 18 januari 2018

Tbx på jobbet och lediga dagar

I måndags var det dax att återgå till jobbet efter några veckors sjukskrivning. Kan erkänna det var tufft att gå upp 03,40 😝 men det gick. Jag var trött som ett helt ålderdomshem! I tisdags kväll somnade jag på soffan vid 18,30..haha! Tyckte synd om C.....jag frågade henne varför hon inte väckte mig men då svarade hon: Mamma du var ju trött och ganska söt när du ser ut som en gris när du sover! Haha! Tack för det! Älskar dig oxå mitt troll 💗

Idag och igår var jag ledig. Blev lite dammsugning och våttork av golven här hemma,med 2 hundar är det BEHÖVLIGT ofta även om vi torkar deras tassar.Det gjordes kålpudding till middag,riktigt jäkla gott!! Blev 2 formar,nån matlåda och så det blir att lägga i frysen oxå. 
C fick"vattenkristaller" i julklapp av en kompis. Man ska ha det till orkidéer men jag tänkte det borde gå med andra växter oxå. Så vi testar med hennes växt som hon har i sitt förster INNAN jag går på orkidéerna här hemma....haha!
Vi får se om den överlever 😏

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis