torsdag 21 december 2017

Vad hände egentligen

Några av er undrar nog vad som hände i tisdags när jag var påväg hem från jobbet. Jag trodde att jag höll på att få en hjärtinfarkt....Men jag drabbades av en panikångest attack! Något av det jävligaste jag upplevt! Önskar inte min värsta fiende får uppleva det! Nu är det dax att jag stannar upp och lyssnar mer på min kropp och känner efter HUR jag egentligen mår.

Har haft ett långt samtal med chefen och det var ett bra samtal. Guldvärt att ha chefer som är "mänskliga". Fick order om att ta detta på allvar och tänka på att det finns bra dagar och dåliga dagar.Bildresultat för jag är inte så starkBildresultat för jag är inte så stark

2 kommentarer:

  1. Få för att få panikångest attack. Jag har också haft det ett par gånger och det är fruktansvärt. Ta det lugnt nu och lyssna till din kropp. Kram

    SvaraRadera
  2. ❤❤❤ som jag sa du måste vara rädd om dig vännen

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis