fredag 1 december 2017

🔫🔫🔪🔪🗡🗡⛏⛏

Imorse vaknade jag av att jag hade migrän,dra åt helvete vad ont jag hade. Men jag hade lovat C att vi skulle se julkalendern tillsammans....masade mig ner in på toa där jag inte kunde hålla tbx att spy.
 Tog 3 tabletter och lite kaffe,men det kom upp lika fort igen.  Lite vila på soffan och några timmar  senare är jag "pigg" igen.
Tar det lugnt nu på förmiddagen och sen när C slutat skolan så ska jag hämta henne och en kompis i skolan och sen ska vi åka till Kristianstad där de ska shoppa loss för sina presentkort på Lindex och köpa lite julklappar. Jag ska byta ett par jeans på Dressman till mannen. Får se om jag kan hitta något nytt till mig. Men jag kommer inte leta efter något. Hittar jag något så hittar jag.

Önskar er en bra dag. Kram ❤

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis