fredag 29 december 2017

2017 års sista fredag

Och idag ska jag till Ellinor och fixa till mina fransar. Jag har inte använt mascara en enda gång sedan jag "satte"  på fransar. Det är så skönt att känna mig "snygg/sminkad" även om jag inte är det. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag "kan" använda macara utan att fransarna blir fördärvade eller det ska vara någon speciell sort. Nåja det gör det samma eftersom jag inte känner att jag behöver det.

Idag har det gått 4 veckor sedan jag fyllde på sist. Och jag tycker det bra och snyggt ut än,det är inte många fransar jag tappat. Innan fyllde jag på var 3:e vecka men denna gången lät vi testa låta det gå 4 veckor och det verkar som att det går bra.  Jag ska även be henne fixa till mina bryn eftersom jag är totalt värdelös på det. Bättre att betala en slant till de som kan det.

Annars ska spabadet fyllas med nytt vatten idag,kanske blir det nyårsbad.

Vad ska ni andra göra idag?

Kram

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis