tisdag 21 november 2017

Tisdag och familjen är iväg

Kvar hemma är jag med mitt kaffe,Laban ligger brevid mig och sover. Diskmaskinen är igång,håller på att diska upp det som köptes på IKEA igår.
Det blev nya glas och nya tallrikar,lite julstrjärnor,ljus,lakan och lite annat smått och gott. Vi passade även på att äta lite julbord, mums.
Idag ska jag städa lite här hemma,komma ifatt med tvätten,sätta upp julgardinerna i köket,kanske åker stakarna upp idag eller så väntar jag till fredag,det är ju (J)Hjulrunda i byn på lördag och då brukar de flesta fått julmys i sina fönster. En sak som är lite infekterad här hemma när vi pratar om det är julgran,jag är mer och mer innen på en plastgran ( förlåt!! jag älskar riktiga granar) men jag blir ner röstad ganska fort.......😕 jag känner bara att "liten" Harry lär dra iväg med granen och det är när han viftar med sin svans 😲😳 Men vi får se hur det går...haha! Men som läget ser ut nu så går det dåligt....haha! Katterna har ju upplevt julgran förra året och de var ganska lugna med den förutom när de låg under julgransmattan och slogs 😊
Nu ska jag försöka dra igång denna donnan för att få något gjort här hemma.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis