lördag 4 november 2017

Revydax

Hjärnarpsrevyn


I eftermiddag ska vi åka till min gamla hemort för att titta på hjärnarpsrevyn en av mina äldsta vänner är med i årets uppsättning och det ska bli kul att se henne stå på scen! Hon är grym på att sjunga så att stå på scenen måste passa henne perfekt 👌
Hon och hennes ex-man sjöng på vårt bröllop.


Tyvärr blir det inte bara en lugn eftermiddag/kväll där utan vi måste inom Helsingborgslasarett.
Imorse när jag vaknade hade jag en del missade samtal, (arg på mig själv som inte hade vibrationen igång!) det var hemligtnummer som var från polisen fick jag veta senare,det var även missade samtal från H. 
Jag ringde H direkt när jag såg det imorse, han var okej men O hade råkat i trubbel igår......*SUCK* För er som var med på kräftskivan för 2 år sedan  och såg statusen där så behöver jag inte säga mer.....
Han kväll slutade inte som han själv hade hoppats misstänker jag men jag BER och HOPPAS att han har LÄRT sig något denna gången!
Han befinner sig iallfall på sjukhuset med bruten näsa och en blödning i hjärnan HUR allvarlig den är vet de inte riktigt ännu,utan han måste ligga på observation 24 h till att börja med.
Jag misstänker att min "svärdotter" 😉 känner sig lite besviken eftersom du skulle med henne och hennes jobb ikväll.....men ikväll klär du inte upp dig mer än i regionskånse snygga kläder.....
Som sagt jag hoppas verkligen att du  LÄRT dig något denna gången! För man har aldrig samma tur mer än 2 ggr!!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis