söndag 12 november 2017

Natt 3/3

Jag har sovit apknas idag,vaknade vid 11 och trodde klockan var typ 3. Upp på toa,sen var det kört,sov och vaknade,någons grannes småhundar stod ute och bjäbbade konstant-funderade på att öppna fönstert och vråla att de skulle ta in hundarna...men jag var för trött så jag låg kvar.
Jag hörde hur C rörde sig och hundarna hade rallytävling i trappan och Nisse satt och mjauade utan för sovrumsdörren......så vid kvart i 2 så kände jag att nä nu har jag fått min skönhetssömn så jag kan gå ner och ta en dusch. Se måkte jag och C till Olofström en sväng.
Nu sitter vi soffan och kollar på youtube för OVANLIGHETENS skull 😄
Jag ska fixa lite middag och fixa min väska inför natten,vattenflaska,tomater och någon shake ska packas ner.

Önskar er en bra söndag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis