söndag 26 november 2017

Julgalan i Kristianstad

I fredags var det dax för årets julgala i Kristianstad. Våra fina vänner S o C kom hit vid 16 tiden och vid pratade och drack lite bubbel och hade det mysigt.Jerry Williams,Sarah Dawnfiner,Eric Saade,Orup,Alcazar,Brynof & Ljung,Mariette stod för kvällens show/underhållning och det var bra drag måste jag säga MEN bäst drag blev det när Jerry Williams entrade scenen.....shit vilket ös där är i gubben 👌🖒
Maten var bra, även om jag inte äter så mycket av det som serveras pga min koständring......visst sen var det dyax för gottebordet........jag tog på mig en tallrik 🙈🙉🙊 men det var inte alls så gott som jag förväntade mig eller minns det. Så mannen tog och hällde det ner i min väska 😂😂😂😀😂😀 gratis är gott säga det! Haha!
Vi var en stund på efterfesten och dansade men det var så varmt så vi gick ut i stället och väntade på chaffisen hem.Sarah sjöng en Kärleks visan till hyllning till Rickard Wulff den sjöng hon även på Victorias  och Daniels bröllop. En väldigt vacker sång som gjorde att det vattnade i mina ögon ❤❤

Som sagt det var en mysig och rolig kväll/natt med trevligt sällskap ❤❤

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis