måndag 6 november 2017

Relaterad bild

Här sitter jag med hundarna på vars en sida om mig,C har gått till skolan och jag funderar på om jag ska tända en lite brasa för det är minsann lite kyligt såhär på morgonen.
Innan jobbet så ska det bli färdig tapetserat i sovrummet,riktigt snyggt blev det. Jag och C åkte in till rusta igår för att se om vi hittade några tapeter. Gillar rusta för där finns så mycket tapeter att välja mellan. Så man hittar garanterat något som passar. Vi kom hem med scandinavia grå den finns i 3 olika varianter. Men efter överläggning över telefon så blev det denna.

I lördags var vi på revy,min gamla vän B var med i den. Den var bra vissa delar var roligare än andra jag bara älskade delen med :Sagan 😋😄😆
Det blev ett besök på sjukhuset i Helsingborg för att in och besöka min älskade son.....han var fortfarande i chock efter vad som hade hänt och kunde bara känna av smärtan i ansiktet. Men som sköterskan och jag sa så är han fortfarande "hög" på vad som hände så han inte "uppfattar" allt som hänt samt all smärta. När vi var på sjukhuset så skulle öron ringa när O skulle få komm aner där och de skulle kika hur "illa" det var/är ställt med näsan. Var han för svullen så fick han stanna kvar en natt till och det blev han. 
Nu är det vila som gäller för honom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis