måndag 13 november 2017

Godmorgon världen

Vaknade innan klockan ringde. Hade satt den på 12.10,men då det var besök utanför sovrumsfönstret i form av en fågel,som gick utanför på det där bläcket.
Kikade på mobilen och såg att O hade skickat en snap där det stod att han skulle opereras. Jag frågade när,men då det drog ut på tiden så ringde jag och frågade och då visade det sig  att han satt med dropp nu och de väntade på en ledig sal. Så att den skulle ske idag om nån timme. Jag frågade om jag skulle komma men det behövde jag inte.

Så den här misshandeln han råkade ut för var/blev värre än vad vi först trodde. Hans framtänder/framtand hade oxå få nån smäll och han tyckte att de kändes lösa....men enligt tandläkare var det ingen "fara" just nu.

Nu väntar jag på att hans operation ska bli klar och han ska ringa till mamma.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis