måndag 27 november 2017

Godmorgon, en ny vecka


Står för dörren och den är orörd.Men jag kan inte låta bli att undra:

Anna Lindvalls foto.
Helgen har varit mysig och lugn som den senaste tiden och jag älskar det. Jag älskar känslan av all kärlek som finns hos oss 💓

Jag ska på massage kl 14,00 sen ska jag hem och vila en stund för jag har 2 nättre framför mig,känner mig inte alls peppad för dom om jag ska vara ärlig. Men förvisso är jag ledig 9 dagar när jag går av på onsdag. Har 2 dagars semester sen typ min "frivecka". Då är tanken vi ska göra lite julgodis,vet inte om vi ska baka lussekatter,men saffransskorpor blir det,de är ju så sjukt mumsiga.....
Har försökt flirta till mig en eller två nätter på hotell nu när jag är lång ledig....vi får se vad maken överraskar mig med (känn ingen press nu 😄) annars får jag väl hotellfrukost hemma??

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och titta på den norska serien monster som jag dragit ner.

Ha en bra dag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis