lördag 11 november 2017

Godeftermiddag

Jag vaknade för 30 minuter sedan så grymt kissig! Det är det värsta med att fast jag går på toa innan jag lägger sig så är vaknar jag så hysteriskt nödig.....enda som finns att göra är att gå upp och kissa ju.  Kände att jag kan lika bra gå upp och sätta på lite kaffe och kramas med C som var orlolig att hon hade väckt mig,sötnötten.
När jag hade satt mig i soffan med mitt kaffe kom hon ner och sa: Mamma jag kollade i en av mina böcker och hittade den hrä,så höll hon fram en femhundring! Haha!


Imorgon är det farsdag så det blir en vända till minneslunden när jag vaknat imorgon. Imorse när jag körde från jobbet så hade jag beskydd  👇👇👇

Anna Sundgrens foto.

Jag ska fortsätta dricka mitt kaffe och titta lite på tv,sen borde jag äta något och klä mig. Sen är det dax att köra till jobbet om några timma för att dra av natt 2 av 3.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis