onsdag 11 oktober 2017

Onsdagen är snart till ända 😂😂

Och det är snart dax för mig att lägga mig och sova. Vaknade vid halv 3 inatt och somnade inte om. Så vid 3.20 gick jag upp. Jag skulle varit på Hyllie idag men hamnade på Lernacken. Här nedan ser ni mitt kontor 😂😂  idag påbörjade de att sätta tak och vindskydd så vi inte blir så jätte blöta när det regnar....vi har bästa regnkläderna som håller oss torra när det öser ner. 
Jag blev taggad i ett inlägg på FB som rör jobbet. Jag fick frågan om jag var så "hård" 😂 nu är vi ett grymt team som jobbar där nere. Och vi gör ett grymt jobb.
De flesta uppskattar det vi gör medans en del bara tittar helt oförstående  på oss....haha! 


Lite slapp innan slutsnacken som röde dagsens arbete.

Dax att fixa lite middag,Själv kör jag en eller två påsar shake. Idag har jag inte haft huvudvärk...haha! Jag har haft några dagar med skallevärk nu när jag "driver" ut Allt socker. 
Som sagt det kostar att ligga på topp 😂😂


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis