torsdag 19 oktober 2017

Effektiv förmiddag

Jag har hunnit städa och vika tvätt och få in 2 maskiner tvätt,snacka om att jag varit effektiv. Men allt går när man sparkar igång sig. Funderar om om jag ska ta en PW eller om jag ska vänta med träningen tills jag och T  ska ner gymmet senare i eftermiddag......hm....tål att funderas över.
Slog mig även att jag får min hallmöbel idag....sen ska möget moteras!! Hm!! Nåja nu ska jag inte måla fan på väggen än. Men jag känner mig så pass bra att jag väntar med att tömma malmbyrån som står där nu.

Här är den 👇👇👇👇 har lagt in den i bloggen när jag beställde den. Japps jag är kär i den,kommer bli bra!
Bildresultat för levi bänk betong


Jag väntar även på leveransen från samarbetspartnern så jag kan testa och recensera den 😝😜 dyker det inte upp idag så får jag maila företaget.

Vad hittar ni på idag?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis